Penis förstorning? Hur får man större kuk? Få större kuk?

FÖRSTORA

din penis med upp till 7,5 cm

För att kunna tillfredsställa en kvinna och få största möjliga njutning av sex så behöver din penis överstiga de genomsnittliga 14 cm!Vi vill hjälpa dig att välja den bästa metoden. Hitta rätt sätt att öka din penisstorlek.Member XXL är för närvarande den mest effektiva metoden för förstoring av penis. Produktens effektivitet har bekräftats av många kunder och experter.


Regelbundet intag av Member XXL möjliggör för dig att förstora din penis med upp till 7 cm. Redan efter några veckor efter påbörjad användning märker du de första resultaten. Produkten är direktverkande på penisens storlek och bidrar även till starkare erektion. Member XXL är en produkt baserad på helt och hållet naturliga ingredienser och som inte orsakar några biverkningar.


Produkten har fått positiva recensioner från 8 av 10 män som har använt Member XXL i minst 1 månad. Det finns ingen anledning att tveka. Slipp alla negativa känslor.

[Klicka här och Läs mer] >>


Om du söker en effektiv och beprövad produkt som kan hjälpa dig att öka din penisstorleken med upp till 5 cm så är XtraSize det perfekta valet. XtraSize är mycket effektiv. Detta kanadensiska tillskott har funnits på marknaden i över 10 år och har fått ett mycket gott rykte över hela världen. Antalet nöjda kunder är stort. Dess fantastiska sammansättning utvecklades av kanadensiska forskare under det sena 1990-talet, och det är nu en av de bästa produkterna i branschen. Läs mer om tillskottet här.

Hur använder man XtraSize?

Du behöver ta XtraSize en gång om dagen. Helst innan frukost. För att öka din sexuella prestanda i början av behandlingen rekommenderas att du även tar en tablett en halvtimme innan samlag.

Var kan jag köpa XtraSize?

Om du vill beställa XtraSize online kan du med fördel göra det på tillverkarens egna webbplats.

Är XtraSize säkert?

XtraSize är en säker produkt som har testats av många användare över hela världen. Den har inga bieffekter.

Mer information om XtraSize >>PHALLOSAN är en diskret apparat som du använder några timmar om dagen för att töja ut din penis. Genom att främja tillväxten av celler så bidrar den till att din penis växer i storlek.

Var kan jag köpa PHALLOSAN?

Det finns många fuskprodukter och piratkopior där ute som kan skada din hälsa och riskera din säkerhet. Vi rekommenderar att du endast beställer PHALLOSAN från tillverkarens webbplats.

Är PHALLOSAN säker?

PHALLOSAN är framtagen för att vara säker och smärtfri.

Mer information om PHALLOSAN >>
Penisförstoring 2017

Få en större penis på det naturliga sättet

Min penis är för liten, hur kan jag förstora den?

Först och främst så måste vi komma fram till vad liten egentligen innebär. Och var gränsen mellan statistiskt sett liten penis och personlig uppfattning går: Storleken i slakt tillstånd spelar ingen roll. Vissa män har små penisar som växer till enorm storlek vid stånd. Men det finns även män med en imponerande slak penis som vid erektion knappt alls växer i omfång eller längd. Storlek på slak och erigerad penis överensstämmer inte.

Även i ansedda studier så varierar det statistiska snittet. I Amerika så hamnar snittet kring 14 cm enligt den hitintills mest omfattande undersökningen (gällande 1661 sexuellt aktiva män). Detta framgår av den välkända Journal of Sexual Medicine. De flesta män har en penis som i erigerat tillstånd är mellan 14 och 15,3 cm, så en penis vars erigerade längd understiger 14 cm kan anses vara liten. Låt dig inte luras av de penisstorlekar som du ofta ser i porrfilmer. Alla skådespelare är utvalda för att de har en storlek långt över snittet. Dessa filmer avspeglar knappast något statistiskt snitt, och de använder även visuella knep för att skådespelarnas könsorgan ska framstå som ännu större.

Spelar penisstorlek någon roll för kvinnor?

Frågan som män kanske är mest intresserad av. Medans många kvinnor påstår att penisstorleken inte är viktig för dem, och att det hela handlar om rätt teknik och kärleksfull partner, så är det bara halva sanningen. I helt och hållet anonyma undersökningar så är antalet kvinnor som säger att penisstorleken är viktig för dem avsevärt många fler än i personliga undersökningar. Åtminstone när det kommer till det estetiska. Detta innebär inte att det är omöjligt för den som har liten penis att tillfredsställa en kvinna. Inte heller innebär det att du som har liten penis är oförmögen att ha ett perfekt sexliv. Men den bistra sanningen är: storlek spelar roll, åtminstone för vissa kvinnor. Det finns ingen anledning till panik om man faktiskt har en liten penis. Enligt en sammanställd studie med resultat från flera institut sedan 1942 är 85% av alla kvinnor nöjda med sin partners penisstorlek. Endast 55% av männen är däremot nöjda med sin egen penis. Så det upplevda problemet är större än det verkliga.

Bra nyheter: För stor är inte positivt. Om du är hängd som en häst så talar oddsen för att vissa samlagspositioner blir omöjliga då de helt enkelt kommer göra för ont. Trots att den är väldigt töjbar så är den genomsnittliga vaginan endast ungefär 12 cm djup. Så att ha en penisstorlek kring eller under snittet kan ha sina fördelar, särskilt om du gillar saker så som analsex.

Avgörs penisstorleken av genetik?

Helt klart ja. Huruvida du har en stor eller liten penis avgörs nästan helt och hållet av dina gener. Söner till män med en stor penis har mer ofta än inte en stor penis. Det finns definitivt undantag, men generellt sett så är generna väldigt dominanta när det kommer till storleken på en erigerad penis.

Kan kosttillskott få min penis att växa?

Varken mat eller tillskott påverkar penisens tillväxt eller storlek. Det är anledningen till varför alla så kallade penispiller som säljs på internet helt enkelt inte fungerar. Tro inte på alla falska löften. Dessa piller ökar endast blodflödet, vilket kan bidra till hårdare erektioner. Men effekten upphör så fort du slutar att ta dessa piller. Så en stor del pengar slösas bort på minimal och tillfällig effekt. Det är så klart lockande. De som säljer dessa piller visar bilder på leende doktorer, hänvisar till betald pseudovetenskap från Indien och citerar kända porrstjärnor. Men det är bara bedrägeri. Branschen är definitivt lönsam då billiga örter säljs till astronomiska priser. Det kombineras ofta med suspekt återkommande debitering som är svår att säga upp. Slutsats: Penispiller är lurendrejeri. Ofta tillverkas de med billiga ingredienser som importeras från Kina och är såväl överprissatta som potentiellt skadliga för din hälsa. Särskilt till följd av att de inte sällan kontaminerats med tungmetaller och cancerogena färgämnen. Vissa återförsäljare påstår att deras produkter tillverkas i laboratorier som är godkända av hälsomyndigheterna, men det innebär inte att produkten i sig har blivit kontrollerad i samma utsträckning som sker för receptbelagda mediciner.

Värre än så, många av dessa piller innehåller ämnen som inte framgår av innehållsförteckningen i syfte att få köparen att tro att produkten fungerar. Det finns hundratals olika penisförstoringsprodukter på hälsomyndigheternas varningslistor. Även produkter från välkända tillverkare. Bland de hemliga ämnena finner man ofta Sildenafil, Tadalafil eller Vardenafil. Dessa ämnen används för att behandla erektionsproblem, eller erektil dysfunktion (ED). Medicin som innehåller liknande ämnen kan hjälpa patienter med ED, men de har ofta farliga sidoeffekter och krockar ibland med annan medicin. Särskilt hos de som äter medicin för hjärt- och kärlproblem. I värsta fall kan de faktiskt orsaka hjärtattacker. De finns flera bekräftade dödsfall till följd av suspekta penispiller. Riskera inte ditt liv. Håll dig borta från förstoringspiller, oavsett hur lockande reklamen eller de falska recensionerna låter. Satsa på effektiv naturlig träning istället.

Kan kirurgi öka storleken på penis?

Ja, det kan den. Men kirurgi kommer alltid med risker. Inte minst på grund av komplikationer till följd av anestesi, sårläkning, smärtande ärrbildning eller till och med deformerad penis eller permanenta erektionsproblem. Det är onekligen effektivt men bör enligt vår åsikt vara ett sista alternativ. För män med diagnostiserad mikropenis (kortare än 7 cm) är det ofta den enda möjliga lösningen. Men endast 0,5% av hela världens män lider av detta problem. Om du bara är lite under snittet så pekar en riskkalkyl mot att du inte bör överväga kirurgi för penisförstoring.

Utöver risker så är det ett av de mest dyra sätten för penisförstoring. Enligt tidskriften About Health så varierar kostnaden mellan ungefär 35 000 och 150 000 kronor. Om du är nyfiken på kirurgisk penisförstoring så rekommenderar vi att du läser den djupgående artikeln på Medscape om kirurgiska tekniker och dess resultat.

Det här innebär inte att peniskirurgi inte är ett alternativ när det kommer till vissa medicinska tillstånd så som fullständig impotens (erektil dysfunktion). Men när det bara gäller förstoring så finns det mindre riskfyllda alternativ som ändå ger resultat. Ansvarsfulla plastikkirurger erbjuder endast kirurgi till patienter som har en väldigt liten penis, eller en mikropenis. Utöver detta finns det endast en handfull kirurger som har den skicklighet och kunskap som krävs för att på ett säkert sett genomföra detta väldigt särskilda medicinska ingrepp.

Kan extenders eller pumpar göra att en liten penis växer i storlek?

Extenders, som sträcker och töjer, och penispumpar blir allt mer populära. Ofta säljs de för tusentals kronor. Vi rekommenderar att du undviker dessa produkter eftersom de kan leda till permanent skada på din penis svällkroppar och blodkärl. I värsta fall så kan användandet av penissträckare leda till erektil dysfunktion vilket innebär en oförmåga att få och upprätthålla erektion. Trots att många kirurger fortsätter att utfärda varningar så är det inte särskilt många som lyssnar. Rekonstruktiv kirurgi efter överdrivet och felaktigt bruk av en extender kan bli väldigt kostsam och resulterar sällan i ett fullständigt återställande. Några av världens främsta kirurger från det välkända urologicentrumet i Tyskland säger att de undviker patienter med denna sorts skador eftersom kirurgin helt enkelt blir för svår. Så glöm bort allt nonsens som har med “Stud Quick Extender Mark III Pro Power Solution Super Size” att göra! Låt inte dessa företag lura dig med påståenden om att de säljer certifierade medicinska produkter, godkännande från läkare, betalda utlåtanden eller photoshoppade före- och efterbilder.

Töjningsprodukter marknadsförs särskilt aggressivt eftersom tillverkningskostnaderna i Kina bara är dryga 150 kronor, medans de sedan säljs för 1300 till nästan 4000 kronor. Tror du inte på det? Ta en titt på kinesiska sajter och marknadsplatser som Alibaba. Där ser du inköpspriset. En vinstmarginal på upp till 2500% är något som till och med läkemedelsföretagen är avundsjuka på. Så de företag som säljer dessa produkter gör imponerande webbsajter och betalar för falska recensioner och utlåtanden för dessa farliga produkter.

Kan träning göra min penis större?

Penisträning, ofta kallat jelqing, användes redan i antikens Egypten som en metod för penisförstoring. Trots att miljonindustrin som uppstått kring penispiller och expanders, och som försöker att sälja överprissatta örter och produkter, påstår att dessa metoder inte fungerar så kan inget vara längre från sanningen. Tillförlitliga träningsprogram så som “Penis Enlargement Remedy” har hjälpt tusentals man att få ökad penisstorlek.

Förvänta inga mirakel, men att under några veckors tid kunna tillföra 5 cm till ens erigerade storlek är inte ovanligt. Många män uppger denna sortens resultat, vissa har ökat med hela 10 cm. Som all träning kommer inte resultaten att magiskt dyka upp efter några dagar. Men med rätt träningsschema kommer du att märka en långsam men stadig ökning.

Fördelarna: det är säkert och att testa kommer inte skada din hälsa. Det medför inga stora omkostnader. De flesta program för penisförstoring kostar ungefär 400 kronor. Det är en engångsinvestering utan dolda återkommande kostnader. Det är mindre än hälften av pengarna som en månads förråd av ineffektiva penispiller skulle kosta.

Viktigt: Unga män känner sig ofta särskilt osäkra när det kommer till penisstorlek. Penisträning är ofta endast passande för vuxna, över den ålder då den naturliga penisväxten har stannat av. Detta sker oftast i tidig tjugoårsålder. Att börja innan detta är inte rekommenderat.

Hur lång tid tar penisförstoring?

För bästa resultat. Förvänta dig tre till sex månader för tydlig effekt. Framgången varierar. Vissa killar har tur och upplever en mätbar ökning inom bara några veckor. För andra tar det lite längre tid. Ge inte upp om du inte märker resultat direkt. Varje penis är unik. Men jelqing fungerade redan i antikens Egypten, så det kommer även att fungera för dig här och nu. Dagens teknik och träning är lite mer sofistikerad än tidigare. Den har prövats av tusentals män som framgångsrikt förstorat sin penisstorlek. Så det handlar främst om tid. Det fungerar för alla. Utan undantag. Men det finns inga genvägar. Precis som i gymmet: att fuska, hoppa över träning eller vara lat kommer leda till att det tar längre tid innan du märker effekt. Skjut inte upp det!

Finns det några sätt att få min penis att se större ut?

Positiva nyheter. Även utan faktisk storleksökning så kan du få din penis att se större ut i slakt och erigerat tillstånd. Det enklaste sättet att raka ditt pubeshår. Om dessa extra centimeter som döljer sig i djungeln blir synliga så kommer det direkt att få din penis att framstå som större. Om du har lite övervikt så kan en viktnedgång och minskning av fett kring magen visuellt öka storleken på din penis. Men detta är, tyvärr, endast en optisk förändring. Hur som helst är det ett snabbt och enkelt sätt att framställa din penis i bästa möjliga dagar.

Vad är liten penis-syndrom? (SPS)?

I kontrast till vad många tror så är liten penis-syndrom, även känt som small penis syndrome (SPS), en mental åkomma som är en del av diagnosen kring kroppsdysmorfi (BDD). Det är helt enkelt en felaktig uppfattning om den egna kroppen. Män som lider av den tror att deras penisars är för små. De är i det närmaste besatta av denna tanke. Trots att deras penis är normal i längd och omfång. Symptomen är allvarliga och omfattar depression, ångest och isolering. Det är ett väldigt ovanligt psykologiskt tillstånd som ofta har orsakats av dåliga personliga upplevelser så som att blivit nekad av en kvinna eller liknande sexuella problem. Om du upplever att din penis är liten, trots att måtten är normala, så bör du söka professionell hjälp.

Finns det en koppling mellan penisstorlek och för tidig utlösning?

En liten penis är inte mer känslig än en stor. Men förvånansvärt nog finns det en koppling. Många män med förhållandevis små penisar uppger att de får utlösning för tidigt. Medicinskt sett kan detta vara en slump. Men inte när man tar psykologi i åtanke. Oavsett hur viktig eller oviktig penisstorlek är för kvinnan så känner sig män med liten penis ofta osäkra. Åtminstone undermedvetet. Osäkerhet leder i sin tur till stress och kroppsliga spänning som uppmuntrar för tidig utlösning. Upplevelsen av att inte räcka till bidrar till en negativ spiral som är svår att bryta och hela tiden ökar mängden stress. Detta är anledningen till varför penisförstoring ofta även leder till längre samlag.

Liten penisstorlek eller omfång och självförtroende

Sist men inte minst. Det största problemet med en liten penis är inte penisen i sig, utan killen den sitter fast på. Varje penis är annorlunda och unik. Du kan ha ett fantastiskt och sexuellt fulländat liv även om din storlek är under snittet. Kom alltid ihåg att kvinnan främst stimuleras genom kontakt med klitoris, inte vaginan. Och det finns mycket mer med att vara en man än storleken på det du har mellan benen. Detta är förmodligen det mest viktiga och värdefulla tips vi kan ge: försök att slappna av. En stor penis gör dig inte automatiskt eller magiskt mer lycklig eller åtråvärd för kvinnor. Låt inte din penis kontrollera ditt självförtroende.